Back to the top

Evenementen | Veluwsche Oldtimer Club

Agenda & Evenementen

Voorlopige evenementen kalender 2021

De Veluwsche Oldtimer Club zet zich in om gedurende het gehele jaar leuke evenementen, ritten of bijeenkomsten te organiseren. Om mee te kunnen doen dient u lid te zijn van de Veluwsche Oldtimer Club. Zodra u lid bent kunt u deelnemen aan alle evenementen.

Via de website en onze Facebook pagina houden wij u op de hoogte van alle evenementen. Voor 2019 en 2020 hebben we een aantal evenementen gepland die op deze pagina te vinden zijn.

Afgelast | September 2021: Cars & Coffee

Omdat een andere organisatie dit jaar een cars & coffee in Apeldoorn heeft georganiseerd, hebben wij van het opzetten van dit evenment afgezien.

Afgelast | November 2021: Talk of the town

Op 18 november stond een Talk of the town gepland bij de proeflokaal op het Zwitzalterrein over Nederlandse carroserie bouwers. In verband met de corona maatregelen hebben wij dit evenment helaas moeten cancellen.

Over ons

De Veluwe heeft nu zijn eigen oldtimer club! Met Apeldoorn als centraal punt. Daarom treft u in ons logo het historische wapen van Apeldoorn aan, alleen niet met de stadssleutel maar met een steeksleutel.

De Veluwsche Oldtimer Club wil graag de contacten tussen rijders en liefhebbers van oldtimers bevorderen. Binnen de Veluwsche Oldtimer Club maakt het niet uit wat het merk, type, de uitvoeren, het bouwjaar of de staat van de auto is. Als deze maar ouder is dan 25 jaar.

De Veluwe heeft zijn eigen oldtimer club: de Veluwsche Oldtimer Club. Bent u zelf of is er iemand in uw vriendenkring geïnteresseerd in klassiekers, deel deze website dan!

Extra

Instagram

Follow Us

+31 6 535 78 458

info@veluwscheoldtimerclub.nl

Frederikslaan 7 7316 DN Apeldoorn

Veluwsche Oldtimerclub 2019 © - Privacy- en cookie verklaring