Back to the top

Evenementen | Veluwsche Oldtimer Club

Agenda & Evenementen

Voorlopige evenementen kalender 2019/2020

De Veluwsche Oldtimer Club zet zich in om gedurende het gehele jaar leuke evenementen, ritten of bijeenkomsten te organiseren. Om mee te kunnen doen dient u lid te zijn van de Veluwsche Oldtimer Club. Zodra u lid bent kunt u deelnemen aan alle evenementen.

Via de website en onze Facebook pagina houden wij u op de hoogte van alle evenementen. Voor 2019 en 2020 hebben we een aantal evenementen gepland die op deze pagina te vinden zijn.

AFGELAST: 19 April 2020: Voorjaarsrit

In verband met de ontwikkeling rondom het Corona virus zijn wij genoodzaakt dit evenement af te lassen.

AFGELAST: 17 Mei 2020: Cars & Coffee

In verband met de ontwikkeling rondom het Corona virus zijn wij genoodzaakt dit evenement af te lassen.

20 September 2020: Cars & Picknick

Bij dit evenement combineren wij de rit met een picknick waarbij iedere deelnemer zelf iets te eten maakt en meeneemt voor alle andere deelnemers. Eten uit de kofferbak!

1 November 2020: Najaarsrit

Als de bladeren gaan vallen organiseren wij voor derde keer de najaarsrit.

Over ons

De Veluwe heeft nu zijn eigen oldtimer club! Met Apeldoorn als centraal punt. Daarom treft u in ons logo het historische wapen van Apeldoorn aan, alleen niet met de stadssleutel maar met een steeksleutel.

De Veluwsche Oldtimer Club wil graag de contacten tussen rijders en liefhebbers van oldtimers bevorderen. Binnen de Veluwsche Oldtimer Club maakt het niet uit wat het merk, type, de uitvoeren, het bouwjaar of de staat van de auto is. Als deze maar ouder is dan 25 jaar.

De Veluwe heeft zijn eigen oldtimer club: de Veluwsche Oldtimer Club. Bent u zelf of is er iemand in uw vriendenkring geïnteresseerd in klassiekers, deel deze website dan!

Extra

Instagram

Follow Us

+31 6 535 78 458

info@veluwscheoldtimerclub.nl

Frederikslaan 7 7316 DN Apeldoorn

Veluwsche Oldtimerclub 2019 © - Privacy- en cookie verklaring