Back to the top

Evenementen | Veluwsche Oldtimer Club

Agenda & Evenementen

Voorlopige evenementen kalender 2019/2020

De Veluwsche Oldtimer Club zet zich in om gedurende het gehele jaar leuke evenementen, ritten of bijeenkomsten te organiseren. Om mee te kunnen doen dient u lid te zijn van de Veluwsche Oldtimer Club. Zodra u lid bent kunt u deelnemen aan alle evenementen.

Via de website en onze Facebook pagina houden wij u op de hoogte van alle evenementen. Voor 2019 en 2020 hebben we een aantal evenementen gepland die op deze pagina te vinden zijn.

13 oktober 2019: Najaarsrit

Op 13 oktober rijden we met de Veluwsche Oldtimer Club onze herfstrit met als thema: VOC GOES WILD!

Zoals de titel al doet vermoeden, zitten er elementen in die met het wildleven op de Veluwe te maken hebben. Zo starten we bij Wildpark “Het Aardhuis” aan de Amersfoortseweg. En daar sluiten we de rit ook af.

De lunch gebruiken we bij Eet Tapperij Bijsterbosch in Welsum.

Uiteraard proberen we voor u weer een aantrekkelijke route uit te zetten.

Zoals reeds aangekondigd wordt er in deze rit iets meer ambitie gelegd door een aantal eenvoudige navigatie-opdrachten toe te voegen. Speciaal hiervoor hebben wij tijdens ons voorgaande Cars & BBQ evenement op 8 september een navigatiecursus gegeven. Die kunt u nu dus in praktijk brengen! Maakt u zich niet zenuwachtig; we zullen voor deze eerste keer de opdrachten niet te ingewikkeld maken, zodat iedereen de weg naar huis weet te vinden…..

Februari 2020: Talk of the town & jaarvergadering

Deze keer organiseren wij de Talk of the Town bij De Saab garage Apeldoorn. We willen dit evenement combineren met de jaarvergadering.

April 2020: Voorjaarsrit

Dit jaar zullen wij de voorjaarsrit starten bij Auto GT in Vaassen.

Mei 2020: Cars & Coffee

Vanwege het grote succes van Cars & Coffee in 2019 zullen wij dit evenement voor de 2e keer organiseren op het Zwitsal terrein.

September 2020: Cars & Picknick

Bij dit evenement combineren wij de rit met een picknick waarbij iedere deelnemer zelf iets te eten maakt en meeneemt voor alle andere deelnemers. Eten uit de kofferbak!

Oktober 2020: Najaarsrit

Als de bladeren gaan vallen organiseren wij voor derde keer de najaarsrit.

Over ons

De Veluwe heeft nu zijn eigen oldtimer club! Met Apeldoorn als centraal punt. Daarom treft u in ons logo het historische wapen van Apeldoorn aan, alleen niet met de stadssleutel maar met een steeksleutel.

De Veluwsche Oldtimer Club wil graag de contacten tussen rijders en liefhebbers van oldtimers bevorderen. Binnen de Veluwsche Oldtimer Club maakt het niet uit wat het merk, type, de uitvoeren, het bouwjaar of de staat van de auto is. Als deze maar ouder is dan 25 jaar.

De Veluwe heeft zijn eigen oldtimer club: de Veluwsche Oldtimer Club. Bent u zelf of is er iemand in uw vriendenkring geïnteresseerd in klassiekers, deel deze website dan!

Extra

Follow Us