Back to the top

Evenementen | Veluwsche Oldtimer Club

Agenda & Evenementen

Evenementen kalender 2023

De Veluwsche Oldtimer Club zet zich in om gedurende het gehele jaar leuke evenementen, ritten of bijeenkomsten te organiseren. Om mee te kunnen doen dient u lid te zijn van de Veluwsche Oldtimer Club.

Via de website en onze Facebook pagina houden wij u op de hoogte van alle evenementen.

25 juni | Lustrum borrel

De VOC bestaat in 2023 5 jaar. Ter gelegenheid van dit heugelijke feit bieden wij alle leden een verjaardagsborrel aan bij Het Achterom in Apeldoorn. Tevens bieden wij u een klein maar historisch cadeau aan.

22, 23 & 24 september | Lustrum Rit (onder voorbehoud)

Ter gelegenheid van het 5 jarig bestaan van de club, bestaat het plan om een eerste buitenland evenement te organiseren. Op 22, 23 en 24 september zijn wij voornemens een rit naar de Ardennen te organiseren. Wij onderzoeken op dit moment of er voldoende inschrijvingen binnen komen.

22 oktober | Najaarsrit 2023

Ook dit jaar organiseren wij weer een rit in de herfst. Deze zal georganiseerd worden door leden. Nadere bijzonderheden over deze rit volgen nog.

Over ons

De Veluwe heeft nu zijn eigen oldtimer club! Met Apeldoorn als centraal punt. Daarom treft u in ons logo het historische wapen van Apeldoorn aan, alleen niet met de stadssleutel maar met een steeksleutel.

De Veluwsche Oldtimer Club wil graag de contacten tussen rijders en liefhebbers van oldtimers bevorderen. Binnen de Veluwsche Oldtimer Club maakt het niet uit wat het merk, type, de uitvoeren, het bouwjaar of de staat van de auto is. Als deze maar ouder is dan 25 jaar.

De Veluwe heeft zijn eigen oldtimer club: de Veluwsche Oldtimer Club. Bent u zelf of is er iemand in uw vriendenkring geïnteresseerd in klassiekers, deel deze website dan!

Follow Us

+31 6 535 78 458

info@veluwscheoldtimerclub.nl

Wieselseweg 10, 7345 CD Wenum-Wiesel

Veluwsche Oldtimerclub 2019 © - Privacy- en cookie verklaring