Back to the top

Vrienden van de VOC | Veluwsche Oldtimerclub

Vrienden van de Veluwsche oldtimer club

Bekijk de vrienden van de Veluwsche Oldtimer Club en de voordelen die je krijgt als lid van onze club!

Waarom zou je dit vakwerk zelf doen?

“Als je bij Lukkien Autobekleding binnenloopt is dit het eerst dat je ziet: een groep vakmensen die allemaal passie hebben voor hun ambacht. Elke dag maken zij maatwerk op het gebied van autobekleding.

Klassiekers of youngtimers worden met passie onder handen genomen. Geen vraag over aanpassingen, autobekleding, reparatie of inbouw is de specialisten te gek. Waar je bij Lukkien Autobekleding ook bent, klantgerichtheid en servicegerichtheid is wat je ziet.”

Lukkien steunt de VOC met een sponsorbijdrage. Bovendien breng Lukkien voor de leden van de VOC graag een maatwerk offerte uit.

Autoverhuur Bultman is al meer dan 100 jaar een familiebedrijf dat altijd gaat voor een tevreden klant. Met inmiddels de derde generatie van de familie Bultman aan het roer en een club ervaren medewerkers, hebben wij een scala aan ervaring en kennis in huis. Met ons brede aanbod aan bedrijfswagens, vrachtwagens en (via onze partner Herts) personenauto’s, hebben wij voor elke mobiliteitsuitdaging een passende oplossing.

Ons bedrijf is al jaren een vertrouwd adres voor onze klantenkring. In tegenstelling tot wat u misschien denkt bestaat onze klantenkring al lang niet meer alleen uit Saab-rijders.

Los van het leveren van gebruikte én nieuwe auto’s van diverse merken, hebben we ook flink geïnvesteerd in onze werkplaats en de kennis van onze werknemers. Naast de ervaring met Saab hebben we ook een brede ervaring met merken als Alfa Romeo, Audi, Seat, Volkswagen, Volvo en Porsche.

Kwaliteitszorg loopt als een rode draad door ons bedrijf. We zijn u niet alleen van dienst bij de aankoop van uw Saab of andere auto, maar ook op elk moment daarvoor en daarna. Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Dat hoort bij een exclusief merk als Saab. Diezelfde kwaliteitszorg kunnen wij met AutoFirst ook leveren voor alle andere merken auto’s. Voor ons bent u een relatie waarmee wij graag een goede band onderhouden. Perfect onderhoud van uw auto staat daarin als vanzelfsprekend voorop, maar ook service met een persoonlijk karakter. Die lijn houden we vast: nu en in de toekomst.

Saab Apeldoorn/Auto First biedt de leden van de VOC een korting aan van 10% op de werkplaats-uren.

Dierenspeciaalzaak Flip Kluin is al meer dan 50 jaar een begrip in Apeldoorn en omstreken.
Met 4 winkels in Apeldoorn kunt u altijd bij ons terecht.

DISCUS/ Flip Kluin steunt de VOC met een sponsor-bijdrage.

Cabrio Supply is al vele jaren producent en leverancier van uiteenlopende producten voor de cabriolet. Bij ons vindt u het grootste aanbod van cabrioletonderdelen & -accessoires over de hele wereld. Voor vrijwel ieder merk en type auto, zowel modern als klassiek, kunt u bij ons terecht.

Onze webshop laat zien wat wij u als bedrijf te bieden hebben. Zodat u weet wat en waar u alles kunt vinden voor uw cabriolet.

Advies op maat
Toonaangevend in kwaliteit, service en innovatie. Dat is hoe we bekend staan binnen de automobielindustrie. Omdat wij de meeste van onze producten zelf produceren, staan wij zeer dicht bij onze producten. Zo kunnen we u optimaal advies en ondersteuning bieden bij het gebruik.

Cabrio Care & Shop for Covers stort bij elke aankoop van een lid 10% van het aankoopbedrag terug in de clubkas.

De Veluwe heeft zijn eigen oldtimer club: de Veluwsche Oldtimer Club. Bent u zelf of is er iemand in uw vriendenkring geïnteresseerd in klassiekers, deel deze website dan!

Follow Us

+31 6 535 78 458

info@veluwscheoldtimerclub.nl

Wieselseweg 10, 7345 CD Wenum-Wiesel

Veluwsche Oldtimerclub 2019 © - Privacy- en cookie verklaring