Back to the top

Evenementen | Veluwsche Oldtimer Club

Agenda & Evenementen

Geplande evenementen

De Veluwsche Oldtimer Club zet zich in om gedurende het gehele jaar leuke evenementen, ritten of bijeenkomsten te organiseren. Om mee te kunnen doen dient u lid te zijn van de Veluwsche Oldtimer Club. Zodra u lid bent kunt u deelnemen aan alle evenementen.

Via de website en onze Facebook pagina houden wij u op de hoogte van alle evenementen. Voor 2019 hebben we een aantal evenementen gepland die op deze pagina te vinden zijn.

Zaterdag 25 mei 2019: Dag van het Koningskind.

Op 25 mei willen we als club een bijdrage leveren aan de Dag van het Koningskind. Het doel van deze dag is om chronisch zieke kinderen een geweldige en onvergetelijke dag te laten beleven, zodat ze even geen patiënt zijn. De kinderen gaan met broertjes en/of zusjes toeren in een bijzondere of exclusieve auto. We sluiten ons hierbij aan op een bestaand evenement, en we denken met de prachtige collectie van auto’s van de leden deze dag extra luister bij te kunnen zetten.

Zondag 26 mei 2019: Cars & Coffee

Op 26 mei willen we de eerste Cars & Coffee organiseren in deze regio. We organiseren dat op het Zwitsal-terrein. We willen de leden hierin een centrale rol geven, maar ook oldtimer liefhebbers die geen lid zijn willen we uitnodigen. Dit is een mooie gelegenheid om de Veluwsche Oldtimer Club verder op de kaart te krijgen, en verder te groeien met het aantal leden!

24 en 25 augustus 2019: Concours d'Elegance

Op 24 t/m 25 augustus wordt het Concours d’Elegance weer georganiseerd. Dit keer niet bij Paleis het Loo, maar op een andere, minstens zo bijzondere locatie: Paleis Soestdijk. Waarschijnlijk willen we ook daar weer acte de presence geven met de VOC, en we gaan ons best doen om voor de leden gunstige entree condities te realiseren.

8 september 2019: Cars and BBQ

Op 8 september organiseren we Cars en BBQ. Locatie wordt waarschijnlijk het Zwitsal terrein, met uiteraard Brouwerij de Vlijt als host. We denken aan een rit, afgesloten met een geheel in stijl georganiseerde barbeque, uiteraard met een heerlijk biertje!

13 oktober 2019: Najaarsrit

Op 13 oktober willen we onze najaarsrit rijden, vergelijkbaar met de IJsselbock Experience van 2018. Meerdere details hierover volgen later.

15 juni 2019: Keuken karavaan

Op 15 juni willen we ons als Club aansluiten bij de Keuken Karavaan. Tijdens dit bijzondere en gezellige evenement op het Zwitsal terrein willen we een aparte site creëren voor het historisch erfgoed van onze leden.

Over ons

De Veluwe heeft nu zijn eigen oldtimer club! Met Apeldoorn als centraal punt. Daarom treft u in ons logo het historische wapen van Apeldoorn aan, alleen niet met de stadssleutel maar met een steeksleutel.

De Veluwsche Oldtimer Club wil graag de contacten tussen rijders en liefhebbers van oldtimers bevorderen. Binnen de Veluwsche Oldtimer Club maakt het niet uit wat het merk, type, de uitvoeren, het bouwjaar of de staat van de auto is. Als deze maar ouder is dan 25 jaar.

De Veluwe heeft zijn eigen oldtimer club: de Veluwsche Oldtimer Club. Bent u zelf of is er iemand in uw vriendenkring geïnteresseerd in klassiekers, deel deze website dan!

Extra

Follow Us