Back to the top

Evenementen | Veluwsche Oldtimer Club

Agenda & Evenementen

Geplande evenementen

De Veluwsche Oldtimer Club zet zich in om gedurende het gehele jaar leuke evenementen, ritten of bijeenkomsten te organiseren. Om mee te kunnen doen dient u lid te zijn van de Veluwsche Oldtimer Club. Zodra u lid bent kunt u deelnemen aan alle evenementen.

Via de website en onze Facebook pagina houden wij u op de hoogte van alle evenementen. Voor 2019 hebben we een aantal evenementen gepland die op deze pagina te vinden zijn.

8-10 juni 2019: Keuken karavaan

Van 8 tot en met 10 juni sluiten we ons als Club aan bij het Keuken Karavaan Festival. Tijdens dit bijzondere en gezellige evenement op het Zwitsal terrein creëren we een aparte site voor het historisch erfgoed van onze leden.

24 en 25 augustus 2019: Concours d'Elegance

Op 24 t/m 25 augustus wordt het Concours d’Elegance weer georganiseerd. Dit keer niet bij Paleis het Loo, maar op een andere, minstens zo bijzondere locatie: Paleis Soestdijk. Waarschijnlijk willen we ook daar weer acte de presence geven met de VOC, en we gaan ons best doen om voor de leden gunstige entree condities te realiseren.

8 september 2019: Cars and BBQ

Op 8 september organiseren we Cars en BBQ. Locatie wordt waarschijnlijk het Zwitsal terrein, met uiteraard Brouwerij de Vlijt als host. We denken aan een rit, afgesloten met een geheel in stijl georganiseerde barbeque, uiteraard met een heerlijk biertje!

13 oktober 2019: Najaarsrit

Op 13 oktober willen we onze najaarsrit rijden, vergelijkbaar met de IJsselbock Experience van 2018. Meerdere details hierover volgen later.

Over ons

De Veluwe heeft nu zijn eigen oldtimer club! Met Apeldoorn als centraal punt. Daarom treft u in ons logo het historische wapen van Apeldoorn aan, alleen niet met de stadssleutel maar met een steeksleutel.

De Veluwsche Oldtimer Club wil graag de contacten tussen rijders en liefhebbers van oldtimers bevorderen. Binnen de Veluwsche Oldtimer Club maakt het niet uit wat het merk, type, de uitvoeren, het bouwjaar of de staat van de auto is. Als deze maar ouder is dan 25 jaar.

De Veluwe heeft zijn eigen oldtimer club: de Veluwsche Oldtimer Club. Bent u zelf of is er iemand in uw vriendenkring geïnteresseerd in klassiekers, deel deze website dan!

Extra

Follow Us

[wvc_social_icons services="facebook,pinterest,instagram" alignment="left" color="lightergrey" size="fa-1x"]